Door op 12 augustus 2013

Zorgweek levert schat aan informatie op

De eerste week van augustus stond bij de PvdA geheel in het teken van de zorg. We zijn met 25 ouderen naar Artis geweest om aandacht te vragen voor eenzaamheid. We hebben bezoeken gebracht aan kleine buurtzorgbedrijfjes. We hebben Amsta bezocht, de zorginstelling die zo vaak in de problemen is. In het Odensehuis hebben we gesproken over betere zorg voor dementerenden. We hebben bij Philadelphia gesproken over dagbesteding voor verstandelijk gehandicapten. In de Bascule en De Koppeling hebben we ons georiënteerd op betere geestelijke gezondheidszorg voor de jeugd. 

We willen alle mensen met wie we gesproken hebben heel hartelijk bedanken: bewoners, patiënten, mantelzorgers, instellingen en mensen met vernieuwende ideeën over zorg. Dankzij u leverde deze Zorgweek een schat aan informatie op, die we zeker gebruiken voor ons verkiezingsprogramma én om de zorg in Amsterdam nog beter te maken.

De deelnemers aan de zorgweek namens de PvdA: Maarten Poorter, Jesse Bos, Carolien de Heer, Edward Vos, Cobie Groenendijk, Dirk van der Woude, Daan Sajet, Michel Idsinga, Renny van Delden, Johan Horeman, Marianne van den Hoek, Lian Heinhuis