Nieuws

Dennis Boutkan in enquêtecommissie

door Dennis Boutkan op 22 december 2014

Dennis Boutkan zal namens PvdA Amsterdam plaatsnemen in de enquetecommissie die onderzoek zal gaan doen naar de organisatie van verschillende diensten van de gemeente. Afgelopen week werd door de gehele gemeenteraad besloten tot het starten van deze enquete.

Naast Dennis Boutkan zal de commissie bestaan uit de raadsleden Marijke Shahsavari (CDA en voorzitter), Zeeger Ernsting (GroenLinks), Joris van Osselaer (D66) en Marianne Poot (VVD). Tijdens de periode van het onderzoek zal Boutkan zijn woordvoerdersportefeuilles tijdelijk overdragen aan collega-fractieleden.

De enquête werd geïnitieerd door het CDA en Partij voor de Dieren. Fractievoorzitters Marijke Shahsavari en Johnas van Lammeren legden eerder hun beweegreden hiervoor uit in een interview met het Parool.

Reacties zijn gesloten.