6 februari 2006

Wervelende Hannah Belliot op Osdorpplein

Bekijk ook het filmpje
Zaterdagmiddag naar de HEMA was dit weekend bijzonder: je liep de winkel uit en wethouder Hannah Belliot in de armen. Hannah was op het Osdorpplein om de Amsterdam Pas te presenteren.

Met succes: “Ik ga de AmsterdamPas voor van alles gebruiken: uitgaan, de bieb, sport, musea èn voor de bus!”, wisten veel Osderpers al meteen. Het nieuwe initiatief van de PvdA valt in goede aarde. Het bleek ook dat Hannah bij heel wat Osdorpers hun hart gestolen heeft.

Hannah Belliot kreeg de eerste AmsterdamPas afgelopen zaterdag op het Osdorpplein van Manon van der Garde. Die nieuwe kortingspas zorgt er voor dat alle Amsterdammers goedkoop van veel dingen gebruik kunnen maken.

Gemeenteraadslid Manon: “Nu hebben we de Stadspas voor minima. Prima voorziening, maar als je het handig aanpakt is er zoveel meer mogelijk. De PvdA wil daarom dat de AmsterdamPas veel verder gaat. De Amsterdam Pas is voor álle Amsterdammers en zorgt er voor dat iedereen iets heeft aan al die cultuur -en sportvoorzieningen in de stad. Natuurlijk is de nieuwe Pas gratis voor mensen met de allerlaagste inkomens.”

Osdorpers zijn blij met dit initiatief. In Osdorp wonen heel wat mensen met een laag tot minimaal inkomen. De PvdA Osdorp zet alles op alles om te zorgen dat ook deze inwoners mee kunnen doen: “Je kunt kiezen. Iedereen doet mee of je zet mensen buiten. De PvdA wil dat iedereen mee kan doen – en deze Pas van Hannah en Manon helpt”, zeggen wethouderskandidaten Marjo Teuling en Achmed Baâdoud.. Bekijk ook het filmpje