1 oktober 2009

PvdA: meld klachten C2000

De PvdA gemeenteraadsfractie heeft tijdens de raadsvergadering van 30 september vragen gesteld over problemen met het communicatiesysteem C2000. Zij deed dit naar aanleiding van een uitzending van Zembla waar Amsterdam Oud Zuid en de ArenA werden genoemd als plekken waar het systeem onvoldoende werkt.

In zijn beantwoording liet burgemeester Cohen weten dat de problemen in Oud Zuid inmiddels verholpen zijn. Er is een extra zendmast geplaatst, waardoor het gebied over voldoende capaciteit beschikt. Cohen kondigde verder aan een ambtelijke projectgroep in het leven te hebben geroepen om de binnenhuisdekking – grote gebouwen, tunnels en winkelcentra – te verbeteren.

De PvdA roept politie-, ambulance- en brandweerpersoneel op klachten of problemen te melden bij deze ambtelijke werkgroep of bij de PvdA gemeenteraadsfractie.

Raadslid Graumans: ‘Ik ben heel blij met de beantwoording van burgemeester Cohen. Hij onderkent de problemen met het communicatiesysteem en doet er alles aan om die te verbeteren. Om dat te kunnen doen is het belangrijk een goed beeld te hebben van de problematiek. Ik hoop dan ook dat gebruikers van C2000 hun ervaringen met het communicatiesysteem met de PvdA of de werkgroep willen delen.’

Problemen met of klachten over C2000? Neem contact op met Willem Hinskens: [email protected]