15 februari 2006

PvdA gaat donderdag speeddaten met studenten

Wat is er sexy aan politiek? Op donderdagavond 16 februari gaan PvdA-politici speeddaten met studenten in de Houthavens. Het daten vindt plaats van 20.00 – 22.00 uur in Paviljoen aan ‘t IJ (Stavangerweg 560, 020 – 7708537) .



De studenten kunnen daten met de dames Martien Kuitenbrouwer (lijsttrekker PvdA Westerpark) en Godelieve van Heteren (PvdA Tweede-Kamerlid) en de heren Thijs Reuten (gemeenteraadslid PvdA-Amsterdam) en Edward Marques (kandidaat-raadslid PvdA-Westerpark).

In Paviljoen aan ’t IJ zitten de vier politici aan een tafeltje met een tiental kaarten voor zich. Op die kaarten staan uitgangspunten van de PvdA Westerpark. De mensen mogen (blind) een kaart kiezen. Over dit onderwerp zal de date gaan. De politici krijgen precies 3 minuten de tijd om de studenten in een intiem gesprek te verleiden om op dinsdag 7 maart te gaan stemmen op de PvdA. Andersom mogen de studenten de politici verleiden met een eigen goed idee. Het drankje is uiteraard op kosten van de politici. Een spreekstalmeester zal de avond in- en uitluiden.

Meer informatie over de PvdA-Westerpark vindt u op www.amsterdamwesterpark.pvda.nl
Meer info:
Ruben Boerkamp (kandidaat-raadslid PvdA Westerpark, tel 06-10886742
Renske Keur (kandidaat-raadslid PvdA Westerpark),