24 februari 2006

Marcouch vanavond bij NOVA politiek

Ahmed Marcouch de lijsttrekker van de PvdA in het Amsterdamse stadsdeel Slotervaart is vrijdagavond 24 februari te gast in Nova Politiek. Hij is uitgenodigd om deze avond met andere vooraanstaande politieke kopstukken (o.a. staatssecretaris en VVD campagneleider Mark Rutte) zijn visie te geven op diverse thema´s van de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart.

De lijstaanvoerder van Slotervaart zal in Nova Politiek onder meer zijn mening geven over actuele politieke issues zoals:

– Het integratieproces in ons land en de zogenoemde “Code van Rotterdam”
– Waarom veel burgers nog steeds niet geïnteresseerd zijn de politiek
– Waarom jonge kiezers op iemand als Ahmed Marcouch zouden moeten stemmen
– Daarnaast zal Ahmed Marcouch zelf onderwerpen aansnijden zoals Veiligheid, Jeugd en Onder-wijs

De 39-jarige Ahmed heeft ruime ervaring als politieagent in Amsterdam en als procesmanager Jeugdbeleid in Amsterdam. Ahmed spreekt heldere taal over de kansen en problemen in de grote steden. Hij is een man van onorthodoxe maar realistische oplossingen en heeft een hekel aan symboolpolitiek. De overheid heeft volgens hem een belangrijke rol te spelen als het gaat om kwesties rond integratie en armoedeproblematiek, maar kan dat alleen maar goed doen als mensen ook zélf verantwoordelijkheid nemen. Marcouch is goed bekend met de grootstedelijke politiek in Amsterdam en de rest van Nederland.

Bezoek onze website en discussieer mee: www.slotervaart.pvda.nl