27 juli 2017

Van der Laan in Zomergasten: PvdA kijkt samen in ‘Het Gespuis’

Komende zondag is  Eberhard van der Laan te gast bij het programma Zomergasten. De Amsterdamse burgemeester (en PvdA-lid) liet al weten veel te gaan laten zien over Amsterdam en zijn politieke carrière. Zo komt een fragment van Jan Schaefer voorbij (Van der Laan was zijn politiek assistent). De Jonge Socialisten Amsterdam (de jongerenafdeling van de PvdA Amsterdam) organiseert zondagavond tussen half 8 en half 12 een avond waar deze uitzending op groot scherm gekeken kan worden. 

‘Dit is een aanleiding om terug te kijken op alles wat er in mijn leven is gepasseerd en op de beelden die me daarbij zijn bijgebleven.’ Dat zei burgemeester Eberhard van der Laan toen bekend werd dat hij zomergast zou zijn dit jaar. Voor de PvdA is Van der Laan een belangrijke bestuurder en politicus. Begonnen bij een ombudsteam in West en uitgegroeid tot een van de meest prominente bestuurders van ons land enmeest geliefde burgemeesters van onze stad.

De Jonge Socialisten Amsterdam en de PvdA Amsterdam organiseren daarom komende zondagavond een bijeenkomst om samen deze bijzondere aflevering van Zomergasten te kijken. De bijeenkomst is in Het Gespuis op de Singel 47A van 19:30 tot 23:30.
Het Facebook-evenement vind je hier