Zomerborrel PvdA Amsterdam

1 augustus 2020, van 16:00 tot 21:30, Van Musschenbroekstraat 3-HS | Van Musschenbroekstraat 3-HS

De zomervakantie – en daarbij ook het reces – is van start gegaan. We willen elkaar in de zomer graag nog een keer ‘fysiek’ ontmoeten; daar zijn we na de plotselinge stop van fysieke Partij van de Arbeid-activiteiten in maart wel aan toe. Om toch aan de maatregelen te kunnen voldoen, doen we dit in middels een zomerborrel-in-klein-comité, in twee sessies, waarbij de plekken beperkt zijn, vanwege de richtlijnen vanuit de overheid.

Daarom hebben wij besloten om de zomerborrel (met barbecue!) op te delen in twee delen. Één voor de middag en vroege avond (16.00 – 18.30 uur) en één in de avond (19.00 – 21.30 uur). Voor onze buren ronden wij bijtijds weer af. Per keer is er ruimte voor ongeveer 15 personen, nodig ook gerust een niet-lid uit: gezellig! Vanwege de richtlijnen is het noodzakelijk om je aan te melden. Dit kan via dit formulier.

Na de zomer hopen we, als alles goed blijft gaan, als PvdA Amsterdam weer volle kracht vooruit te kunnen en weer evenementen organiseren in ons mooie pand aan de Van Musschenbroekstraat. Kom vooral een keer langs! Er is weer steeds meer te beleven, al houden we ons natuurlijk wel te allen tijde aan de anderhalvemetermaatregel.