Op campagne met afdeling Oost in de Transvaalbuurt

1 februari 2020, van 15:00 tot 17:00, Van Musschenbroekstraat 3-HS | Van Musschenbroekstraat 3-HS

Aanstaande zaterdag 1 februari is het zover: de afdeling Oost gaat iedere eerste zaterdag van de maand de straten, pleinen en buurten van Amsterdam Oost in. We zullen horen wat er speelt in de buurt, wat mensen verwachten van de politiek en wat de PvdA eraan kan doen. Wat we ophalen in de buurt, geven we door aan de stadsdeelbestuurders en de gemeenteraad. Hiervoor hebben we zo veel mogelijk mensen nodig. Het bestuur en de stadsdeelcommissieleden zullen in ieder geval aanwezig zijn.

Meedoen aan de campagne is ook een mooie manier om kennis te maken met andere leden en het bestuur, je buurt beter te leren kennen en een gezellige middag te hebben!

Doe je ook mee?
Waar? Partijpand (Van Musschenbroekstraat 3HS)
Hoe laat? 15:00 – 17:00 uur
Wat? We trappen samen af met een kopje koffie. Vervolgens gaan we naar de Transvaalbuurt. In tweetallen – we koppelen meer en minder ervaren mensen – gaan we langs de deuren. Om 17:00 uur sluiten we gezamenlijk af met een borrel op het Partijpand.

In verband met de organisatie zouden we je willen vragen om even een mail te sturen naar pvdaamsterdamoost@gmail.com als je meedoet.

Tot zaterdag!