25 september 2006

PvdA Slotervaart start inloopspreekuur op tweede locatie

PvdA afdeling Slotervaart is deze maand gestart met een inloopspreekuur onder het motto: PvdA Slotervaart maakt er werk van! Tijdens dat inloopspreekuur kan iedereen (leden/niet-leden, PvdA-kiezers/niet PvdA-kiezers, organisaties/bewoners) langskomen met al hun vragen, klachten, suggesties of zomaar een gesprek. Niet alleen vinden ze een luisterend oor, maar ook worden adviezen gegeven over welke weg ze het beste kunnen bewandelen: weten waar je moet zijn met je klacht, plan of initiatief is vaak het halve werk. Ook kunnen afspraken gemaakt worden dat iemand van de PvdA iets uitzoekt of dat iemand in de buurt langsgaat als de situatie daar om vraagt. Dit zou eventueel kunnen leiden tot schriftelijke vragen aan het Dagelijks Bestuur in Slotervaart of aan een van de wethouders van de centrale stad.

Van de kant van de PvdA nemen aan het spreekuur deel vertegenwoordigers van het bestuur van de afdeling Slotervaart, van de fractie in de deelraad Slotervaart en van de fractie in de gemeenteraad.

Inloopspreekuur locatie Marius Bauerstraat:
Elke laatste zaterdag van de maand van 15.00 tot 17.00 uur in Al Mawadda – Marius Bauerstraat 36 (in het kantoor van de buurtvaders).
Data in 2006:
zaterdag 30 september
zaterdag 27 oktober
zaterdag 24 november
zaterdag 30 december
Aan het deelnemen aan het spreekuur zijn geen kosten verbonden.
Het bestuur van PvdA Slotervaart nodigt iedereen van harte uit om van deze nieuwe mogelijkheid gebruik te maken.