18 oktober 2006

23 oktober: huurdebat. Toon uw boosheid

Maandag 23 oktober vindt het wetgevingsoverleg van de Vaste Commissie VROM plaats over de huurwetvoorstellen van Dekker/Winsemius. Ondanks de belofte van premier Balkenende om geen cruciale beslissingen te nemen over controversiële onderwerpen, probeert het kabinet het nieuwe huurbeleid er toch door te duwen. Het comité Winsemius Stop roept samen met de Woonbond huurders op daar bij te zijn en zo nogmaals onze boosheid over deze gang van zaken zichtbaar te maken.

Vanuit Amsterdam vertrekken rond 8.30 uur bus(sen) naar Den Haag, aankomst rond 9.30 uur op het Plein (bij de Tweede Kamer). U kunt daar ook op eigen gelegenheid heengaan. Het overleg begint om 10.00 en het meest interessante deel duurt tot pakweg 12.30 uur. Het wetgevingoverleg gaat na de lunch verder tot pakweg 18.00 uur. Het comité Winsemius Stop zal echter rond 13.00 uur met de bus terugkeren naar Amsterdam. Men kan zelfstandig uiteraard ook eerder gaan of langer blijven.

Voor de reis met de bus geldt dat aanmelding verplicht is. Stuur een e-mail naar [email protected]. U ontvangt dan een nadere informatie.