8 augustus 2009

Stel u kandidaat voor de stadsdeelraad Amsterdam Nieuw-West!

De PvdA Amsterdam Nieuw-West is op zoek naar enthousiaste mensen die zich de komende vier jaar voor Amsterdam Nieuw-West willen inzetten als lid van de stadsdeelraad.

Na de verkiezingen van maart 2010 ontstaat stadsdeel Amsterdam Nieuw-West uit een fusie van de stadsdelen Geuzenveld-Slotermeer, Osdorp en Slotervaart. In deze drie stadsdelen is de PvdA altijd goed vertegenwoordigd geweest. Om dat zo te houden is een sterke kandidatenlijst nodig. Daarbij hebben we uw hulp nodig.

Als deelraadslid heeft u de kans om de stad socialer en sterker te maken. U kunt op positieve wijze een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een mooi nieuw stadsdeel. Is dit iets voor u, meld u dan aan of bel voor een vrijblijvend gesprek met een van de bestuursleden van de Partij van de Arbeid in Amsterdam West (zie contactgegevens onderaan deze brief). Kent u buurtgenoten met een hart voor de stad en affiniteit met de PvdA, dan is het ook mogelijk om hen aan te melden.

Kandidaten voor de deelraad kunnen zich tot uiterlijk 14 september 2009 bij het bestuur van de PvdA Amsterdam Nieuw-West melden. We wijzen er wel op dat kandidaten op die datum reeds vijf weken betalend lid dienen te zijn van de PvdA en dienen te wonen in het stadsdeel.

Hoe meldt u zich aan? U treft de benodigde informatie in de bijlagen aan.

Bijlage 1 bevat u de oproep aan de leden van de afdeling van de afdelingsvoorzitter zoals die naar de leden is verstuurd. Daarnaast geeft bijlage 1 een omschrijving van de procedure, de relevante deadlines en wat er nodig is om u te kandideren.

Bijlage 2 bevat het fractieprofiel PvdA Amsterdam Nieuw-West 2010-2014. Het profiel bevat de criteria waaraan de kandidaatstellingscommissie, het afdelingsbestuur en de afdelingsvergadering de kandidaten en de kandidatenlijst zullen toetsen. Het profiel is door de ledenvergadering van Amsterdam Nieuw-West vastgesteld op 25 juni 2009.

Bijlage 3 behandelt de procedure van de selectie en de benoeming van DB-leden.

Bijlage 4 en 5 betreffen de interne bereidverklaring en de gedragscode van de PvdA. U wordt gevraagd deze ingevuld en ondertekend mee te sturen met uw aanmelding.

Bijlage 6 bevat het aanmeldingsformulier voor de kandidaatstelling. Teneinde het vergelijken van de kandidaten eenvoudig te maken worden kandidaten gevraagd het formulier in te vullen met de gevraagde gegevens.