27 juli 2009

Stel je kandidaat voor de stadsdeelraad

Beste sociaal-democraat,

De PvdA is op zoek naar enthousiaste mensen die zich de komende vier jaar voor Amsterdam West willen inzetten als lid van de stadsdeelraad. Na de verkiezingen van maart 2010 ontstaat stadsdeel Amsterdam West uit een fusie van de stadsdelen de Baarsjes, Bos en Lommer, Oud-West en Westerpark. In deze vier stadsdelen is de PvdA altijd goed vertegenwoordigd geweest. Om dat zo te houden is een sterke kandidatenlijst nodig. Daarbij hebben we uw hulp nodig.

Als deelraadslid heeft u de kans om de stad socialer en sterker te maken. U kunt op positieve wijze een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een mooi nieuw stadsdeel. Is dit iets voor u, meldt u dan aan of bel voor een vrijblijvend gesprek met een van de bestuursleden van de Partij van de Arbeid in Amsterdam West (zie contactgegevens onderaan deze brief). Kent u buurtgenoten met een hart voor de stad en affiniteit met de PvdA, dan is het ook mogelijk om hen aan te melden.

Kandidaten voor de deelraad kunnen zich tot uiterlijk 7 september 2009 bij het bestuur van de PvdA Amsterdam West melden. We wijzen er wel op dat kandidaten op die datum reeds zes weken betalend lid dienen te zijn van de PvdA. Nadere informatie over de kandidaatstellingsprocedure volgt binnenkort via de e-mail en de website.

Hebt u vooralsnog geen interesse om deel te nemen aan de deelraad van Amsterdam West, maar wilt u zich wel inzetten voor de partij dan kan dat natuurlijk ook. Tussen nu en december werken we aan het verkiezingsprogramma. U wordt uitgenodigd mee te denken. Dit kan tijdens een informele avond 28 juli en een Algemene Ledenvergadering over het programma 27 augustus. Of neem vrijblijvend contact op met één van de bestuursleden.

De PvdA wil ook de komende vier jaar weer een positieve bijdrage leveren aan deze prachtige stad. Hopelijk doet u mee.

Met vriendelijke groeten, namens het bestuur van de PvdA Amsterdam West,

Daniël Waagmeester
voorzitter afdelingsbestuur

Contactgegevens bestuursleden kernbestuur:

Daniël Waagmeester [email protected]
06-4121 3250

Guido Legemaate [email protected]
06-1537 3629

Jochem Floor [email protected]
06-2950 4986

Rachid Handich [email protected]
06-2395 6545

Ries Breek [email protected]
06-4185 3309

David Feltkamp [email protected]
06-5149 6572