12 februari 2009

PvdA start kredietcrisis tv

De PvdA Amsterdam start volgende maand met een televisieprogramma over de kredietcrisis op de lokale zender Salto. Amsterdammers die in de uitzending aandacht willen voor hun eigen situatie of een vraag willen stellen aan de makers, kunnen contact opnemen met de PvdA via [email protected].

Het tv programma wordt ondermeer gepresenteerd door PvdA raadslid en econoom, Michiel Mulder. Samen met bekende economen, zoals Rick van der Ploeg en Willem Vermeend, bespreekt hij de gevolgen van de crisis voor en met de Amsterdammer. In het programma staat centraal wat de kredietcrisis betekent voor Amsterdamse gezinnen, Amsterdamse banen en de Amsterdamse woningmarkt. Kijkers kunnen zelf ook vragen stellen, die in de uitzending zullen worden beantwoord.

Michiel Mulder: “Het programma is bedoeld voor iedereen die zich afvraagt wat de gevolgen van de kredietcrisis zijn voor de stad en haar inwoners. Amsterdammers die vrezen voor hun baan, ondernemers die zich afvragen of ze het eind van het jaar wel halen. Wij brengen de nieuwste inzichten van deskundigen en de meest actuele ontwikkelingen in het leven van inwoners van Amsterdam, voor iedereen toegankelijk op de buis.”