18 oktober 2010

PvdA ledendag en permanente campagne landelijk

PvdA Ledendag

Alle PvdA leden zijn uitgenodigd voor de ledendag in de Tweede Kamer op zaterdag 06 november. Er is een leuk programma samengesteld. Zo krijg je onder meer een rondleiding door de gebouwen van de Eerste én Tweede Kamer door een van onze Kamerleden. En kamervoorzitter Gerdi Verbeet gaat graag in gesprek met je in de plenaire zaal.

Meld je snel aan voor deze dag, want er is nog maar een klein aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan telefonisch (0900-9553) of per mail.

Je aanmelding kun je mailen naar [email protected]. Vermeld in de mail je voor- & achternaam en adres.
Bij telefonische aanmelding kies je voor de optie ‘reserveerlijn’. Houd je postcode, relatienummer en het reserveringsnummer van deze bijeenkomst (5707) bij de hand.

Na aanmelding ontvang je verdere informatie en word je ingedeeld in de ochtend- of middag groep. De ochtendgroep wordt verwacht omstreeks 09.30 uur. De middaggroep wordt omstreeks 14.00 uur verwacht.

Permanente campagne landelijk

Ook landelijk gaan door met de permanente campagne! Daarom zijn we op zoek naar mensen die deel uit willen maken van de zogenaamde “Vliegende Brigade”. De vliegende brigade ondersteunt campagne acties in het hele land en reist veel mee met onze lijsttrekker en andere bekende politici. De waardering voor deze brigade is de afgelopen campagnes bijzonder groot geweest en daarom willen we nu meer aandacht besteden aan het verbeteren en uitbreiden van de brigade.

Op 24 november hebben 29 gemeentes nog gemeenteraadsverkiezingen. In aanloop naar deze verkiezingen willen we nu een team mensen formeren, die als groep een bepaalde actie (canvassen met name) van een PvdA afdeling ergens in het land, ondersteunt.

We zorgen ervoor, dat iemand de groep ontvangt per plekke, en dat er goede instructies en promotie materiaal zijn. De hele brigade zal soms ook uitgenodigd worden voor een leerzame en leuke avond met z’n allen.

We willen de brigade ook na 24 november in blijven zetten om campagnes te ondersteunen. Dus als je nu niet kunt, maar wel na 24 november, dan ben je van harte welkom.

Mocht je interesse hebben om de vliegende brigade te ondersteunen, mail dan naar [email protected]. Als je in Amsterdam Oost wilt meedoen met de permanente campagne, meld je dan bij Tanja Oosterbaan: [email protected]