28 november 2006

Nieuw bestuur PvdA Amsterdam

Voorzitter : Onno van der Vlerk. Man, 51 jaar. Sinds oktober 2004 voorzitter Stadsregiobestuur

Vice-voorzitter : Pieter Cortenbach Man, 40 jaar. Sinds 2004 zelfstandig ondernemer (Ramses); interessante werkervaring. Gevarieerde bestuurlijke ervaring c.q. aktiviteiten

Bestuursleden

Fatima Onasser. Vrouw, 34 jaar. Jurist, werkzaam bij het stadsdeel Oost/ Watergraafsmeer. Groot en vooral divers netwerk in vele groeperingen. Voldoende bestuurlijke ervaring.

Tessel Schouten. Vrouw, 37 jaar Sinds 2003 tot en met december 2006 werkzaam als chef van de redactie pvda.nl, Rood en Wouterbos.nl. Per 1 januari 2007 zal zij als senior editorial consultant werkzaam zijn bij een extern bureau. Veel ervaring binnen de partij m.n. op het gebied van media en communicatie.

Ali Riza Karacaer Man, 54 jaar. Sinds oktober 2004 algemeen bestuurslid van het stadsregiobestuur. Kan in zijn tweede termijn vooral bijdragen aan de continuïteit.

Cecile Schobben Vrouw, 39 jaar Bedrijfseconoom en jurist. Zij combineert haar leidinggevende werkzaamheden in het bedrijfsleven met bestuurlijke en sociale aktiviteiten in de jeugdzorg. Is erg betrokken bij de partij.

Koen Maes Man, 27 jaar Doctoraalstudent in de economie aan de UvA. Staat met beide benen in het Amsterdamse leven en in de partij. Heeft jarenlange ervaring opgedaan binnen een bewonersvereniging en een huurderskoepel te Amsterdam

Lydia de Jong Vrouw, 51 jaar Communicatie- en marketingmanager en thans nog vice-voorzitter van het stadsdeel ZuiderAmstel. Een enthousiaste en gedreven pvda-er.

Frank Kuiper Man, 50 jaar Een man van de cijfers, kent de financieringsstructuur binnen de partij. Al jarenlang een trouwe partijgenoot met bestuurlijke ervaring binnen stadsdelen. Graag zal hij als penningmeester worden binnengehaald.

Zati Yurdakul Man, 46 jaar. Was Gemeenteraadslid in de periode 2002 – 2006. Daarvoor was hij 8 jaar lang deelraadslid en Is al meer dan 20 jaar lid van de PvdA.

Bas Huijbers Man, 32 jaar. Docent maatschappijleer aan de openbare scholengemeenschap De Meergronden te Almere. Vanaf 2004 zeer aktief lid van de partij op diverse fronten. Bestuurservaring als bestuurslid van het stadsdeel Binnenstad.