3 maart 2010

Marcel La Rose brengt stem uit

Vanochtend bracht Marcel La Rose zijn stem uit in het stembureau in Podium Kwakoe. Hij deed dit in het bijzijn van zijn vrouw Nannita, PvdA kandidaten, vrienden en belangstellenden. Na een intensieve campagne in de afgelopen weken wordt het een spannende dag voor hem en alle kandidaten van de PvdA Zuidoost.

Nieuwe koers
De kernwaarden waar de PvdA Zuidoost in haar nieuwe koers voor staat leggen de nadruk op persoonlijke ontwikkeling, meer vrijheid voor individu en groep en een vangnet van solidariteit voor zwakkeren. Dit willen wij bereiken door meer energie te steken in scholing, werk en economie, een eerlijke, open en transparante stijl van besturen, meer aandacht voor het individu, betere aansluiting bij de stad en regio, inzet voor de zwakkeren, in een veilig stadsdeel. Kies daarom vandaag voor de PvdA. Wil je meer lezen? Klik dan hier.

Daadkrachtig, eerlijk en met liefde voor de medebewoners heeft het hele PvdA-team Zuidoost de afgelopen weken campagne gevoerd. Zijn de inwoners van Zuidoost overtuigd van de nieuwe koers die de PvdA de komende jaren op wil? Vanavond zal het antwoord blijken als de stemmen zijn geteld.