20 september 2009

Kandidaatstelling Lijsttrekker Oost

In de gecombineerde Algemene Ledenraad Vergadering van de afdelingen Oost-Watergraafsmeer en Zeeburg, gehouden op 3 juli 2009 is besloten dat de PvdA lijsttrekker voor de verkiezing voor de stadsdeelraad Amsterdam Oost kan worden gekozen door middel van een ledenraadpleging.
Wij nodigen u daarom uit om zich kandidaat te stellen als PvdA lijsttrekker voor de komende verkiezing van de stadsdeelraad Amsterdam Oost in maart 2010.

Waar moet u aan voldoen om zich kandidaat te stellen:
– U bent al langere tijd lid van de PvdA
– U bent woonachtig in het stadsdeel Oost (Oost-Watergraafsmeer en Zeeburg)
– Indien u nieuw lid bent gaat uw actief en passief kiesrecht in 6 weken nadat uw contributiebetaling of machtiging daartoe in het bezit is van het partijbestuur.
– Uw aanmelding wordt vergezeld van ten minste 50 ondersteuningsverklaringen van leden in de afdeling Oost (Oost-Watergraafsmeer en Zeeburg)
– U levert een ingevulde en ondertekende Gedragscode en Interne Bereidverklaring in bij het afdelingsbestuur van Oost-Watergraafsmeer of Zeeburg

De sluitingsdatum van de aanmelding is Vrijdag 9 oktober 2009 om 24.00 uur.
Aanmeldingen later ontvangen worden niet in behandeling genomen.

Indien zich meer dan één kandidaat meldt, zal de ledenraadpleging plaats vinden in de periode tussen 31 oktober en 10 november 2009.

U kunt uw aanmelding met ten minste 50 ondersteuningsverklaringen van leden en de ondertekende Gedragscode en Interne Bereidverklaring indienen bij:

Rob Horseling
Secretaris Kandidaatstellingcommissie PvdA Amsterdam Oost
Lisdoddelaan 40
1087 KA Amsterdam

tel: 020-4160089
fax: 020-4161773
[email protected]

Lees meer over kanidaatstellingsprocedure PvdA Oost.