26 januari 2022

Boek Marjolein Moorman: Rood in Wassenaar

Vandaag is het boek Rood in Wassenaar van onze lijsttrekker en wethouder Onderwijs, Armoede en Inburgering Marjolein Moorman verschenen. In het boek – een persoonlijk pleidooi voor een kansrijk leven voor iedereen – deelt Marjolein haar ervaringen en visie op de maatschappij. Ze biedt een perspectief waarin gelijkwaardigheid en kansengelijkheid centraal staan. En hoop, in een tijd dat wantrouwen en cynisme de politiek beheersen. 

Het boek Rood in Wassenaar ligt vanaf vandaag in alle boekhandels en is ook online te bestellen. Klik daarvoor op deze link.

Rood in Wassenaar in de media 
In aanloop en tijdens de verschijning van het boek, heeft Marjolein in verschillende media haar verhaal gedaan over strijd voor gelijke kansen, de kern van haar boek. Zo gaf ze een interview aan Libelle en aan Vrij Nederland en sprak ze een uur lang met Gijs Groenteman over haar idealen in Radio Kunststof op NPO Radio 1. Het Parool schreef een mooie recensie over haar boek.

Boekpresentatie in De Balie
Aanstaande zaterdag 29 januari vindt in debatcentrum De Balie in Amsterdam de officieuze boekpresentatie plaats. Tijdens deze avond – waar gelukkig ook weer publiek toegankelijk is – gaat ze met ervaringsdeskundigen en experts in gesprek over haar boek. Wat moet er gebeuren om een kansrijk leven voor iedereen te creëren, is de vraag die deze avond centraal staat. Wil jij hierbij zijn? Klik dan op deze link en stel je tickets veilig.