28 april 2008

Andere woordvoerders, nieuw stadsteam

De PvdA-fractie heeft tijdens haar vergadering een nieuwe samenstelling van het stadsteam vastgesteld. Het stadsteam is na verkiezingen in 2006 in het leven geroepen om een aantal leden meer in de stad te laten zijn. Er is toen afgesproken dat na ieder jaar een ‘roulering’ plaats zou vinden.

Vier nieuwe leden zullen het stadsteam versterken: Manon van der Garde, Charlotte Riem Vis, Jesse Bos en Mohammed Mahdi. Zij vervangen Jerry Straub, Lupe Manuela, Sabina Gazic en Ria Logtenberg. Raadslid Daan Sajet blijft nog een jaar actief in het stadsteam.

Het afgelopen jaar heeft het stadsteam zich verdiept in een aantal belangrijke onderwerpen, zoals eerwraak, schoolveiligheid en de loketten zorg en samenleven. Uiteraard zal het stadsteam, net als voorheen, de straat opgaan om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de stad en de agenda van de gemeenteraad actueel te houden.

Als gevolg van de wijziging in het stadsteam zijn de woordvoerderschappen en deelname in de raadscommissies als volgt gewijzigd.

Commissie Werk, Inkomen, Jeugdzaken, Educatie en Diversiteit
– Yman Mahrach (Jeugd/Onderwijs)
– Jerry Straub (Diversiteit)
– Emre Unver (Werk en Inkomen)

Commissie Zorg, Milieu, Personeel en Organisatie
– Peggy Burke (Milieu/ Zorg)
– Ria Logtenberg (Zorg)
– Daniel Sajet (Ouderenbeleid, P&O)

Commissie Algemene Zaken
– Frank de Wolf
– Lupe Manuela
– Manon van der Garde

De andere woordvoerderschappen blijven ongewijzigd.
De benoeming van de nieuwe leden in de raadscommissies heeft op 23 april jl plaats gevonden in de gemeenteraad.