22 september 2008

Wouter Bos in Geuzenveld/Slotermeer

PvdA Geuzenveld-Slotermeer en de Jonge Socialisten organiseerden afgelopen zaterdagmiddag 20 september een openbaar debat met Wouter Bos. De vicepremier en minister van financiën kwam om 13:00 uur op de markt van Plein ’40-’45 aan waar hij uitgebreid inging op vragen van bewoners, marktlui en bezoekers.

Er werden met name veel vragen gesteld over de plannen die op Prinsjesdag werden bekendgemaakt. Om 15:00 uur gingen Wouter Bos, de Jonge Socialisten, stadsdeelvoorzitter Robin de Bood, de PvdA fractie en het afdelingsbestuur van Geuzenveld-Slotermeer met het publiek naar de raadzaal van het stadsdeelkantoor om te debatteren. De meest uiteenlopende onderwerpen zoals problemen in de wijk als de Europese verkiezingen kwamen hierbij aan de orde.

De keuze voor dit optreden van Wouter Bos in het stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer was niet toevallig. Geuzenveld-Slotermeer is een van de prachtwijken en volop in ontwikkeling. Zo is er veel aandacht voor stedelijke vernieuwing en begeleiding van jongerenintegratie.

Süreyya Gök