21 februari 2008

Parkeertarrieven omhoog? Waar sprak de PvdA fractie over deze week?

Rood-groene daken als het aan Peggy Burke ligt
Do 21 feb 2008 – Marcel Duyvestijn
Raadslid Peggy Burke schreef samen met haar GroenLinks collega een notitie om de Amsterdamse daken met ‘groen’ te bedekken. ‘Misschien een mooie nederwietplantage op dak van de Stopera? Vijf vragen aan de woordvoerder milieu, een kort interview. Lees verder »


Parkeertarieven omhoog, maar wel eenmalig
Wo 20 feb 2008 – Uit de redactie
De PvdA fractie in Amsterdam reageert op de plannen van wethouder Tjeerd Herrema die de parkeertarieven in de stad fors wil verhogen. ‘Een flink aantal plannen die de PvdA-fractie op 17 december 2007 presenteerde zijn overgenomen in het collegevoorstel.’ Een nieuwsbericht Lees verder»


PvdA stelt vragen over pesten op scholen
Di 19 feb 2008 – Jan-Willem Hinskens
Een nieuwe methode om tot een anti-pestbeleid voor scholen te komen, heeft woordvoerder Charlotte Riem Vis aangenaam verrast. Ze stelt vragen aan het college. Een nieuwsbericht. Lees verder »


Antwoord op vragen afbranden historisch pand
Di 19 feb 2008 – Uit de redactie
Hetti Willemse is tevreden met de beantwoording van haar schriftelijke vragen over het vuurwerk afsteken nabij historische panden. ‘Ik vraag me wel af of het niet wenselijk is een stedelijke instructie te hebben voor de nazorg bij calamiteiten (waaronder natuurlijk branden) in geval het monumenten betreft.’ Een nieuwsbericht. Lees verder »