8 februari 2007

Wat gebeurde er in de fractie deze week?

De fractie van de PvdA houdt zich met veel terreinen in Amsterdam bezig. Hieronder een overzichtje van de afgelopen week. Wilt u een keer een raadslid spreken, kom dan eens naar een spreekuur of bel ze gewoon een keer op. Zie hier waar u de raadsleden kunt vinden.

‘Meer postzegelparken in Amsterdam.
8 feb 2007 – door Mireille Heijnen
Kleine parkjes, dakterrassen en speelterreinen worden steeds belangrijker in de openbare ruimte. Hetti Willemse, Michiel Mulder en Peggy Burke vragen nu aandacht voor de zogenaamde postzegelparkjes in een notitie. Lees verder »


‘Gehandicaptenvervoer moet beter’
Wo 7 feb 2007 – Willem Hinskens
Het vervoer van en naar zorginstellingen is vaak slecht. Jesse Bos luidt de alarmbel. Ze is bezorgd en wil van de wethouder zorg weten wat de gemeente hieraan kan doen. Lees verder »


Gedragsprotocol bij splitsingen
Wo 7 feb 2007
Per 1 september gaat het nieuwe splitsingsbeleid particuliere huurwoningen van de gemeente in werking. Hetti Willemse en Michiel Mulder komen met een voorstel voor een gedragsprotocol. ‘Ondanks de bescherming bij wet van huurders, komt drang, dwang en intimidatie bij splitsing voor.‘Lees verder »


Pasje tegen discriminatie aan de discodeur
Di 6 feb 2007 – Willem Hinskens en Marcel Duyvestijn
De laatste tijd worden er steeds meer maatregelen en ideeën ontwikkeld rond het deurbeleid van discotheken. Dit om discriminatie tegen te gaan. Vandaar vijf vragen aan Yman Mahrach, woordvoerder jeugd en diversiteit. Lees verder »


Zijn blokkendozen zonder balkon beter?
Ma 5 feb 2007 – Ton Damen/ Het Parool
Ton Damen van Het Parool nam de PvdA raadsleden Willemse en Mulder mee op een tochtje door Amsterdam west. "Maar kijk tussen je oogharen door en zie wat een heerlijke omgeving dit is." Lees verder »