19 november 2006

PvdA maakt zich zorgen over dienstverlening stadsmobiel

In het Parool van vrijdag 3 november 2006 wordt aandacht besteed aan het vervoersaanbod voor zieke, oude of gehandicapte Amsterdammers. Volgens het Parool is de dienstverlening per 1 september 2006 verschraald en hebben duizende Amsterdammers vervoersproblemen sinds het zogenoemde aanvullende vervoer in andere handen gegaan. De PvdA Oost-Watergraafsmeer maakt zich hier zorgen over en wil van het Dagelijks Bestuur weten of het aanbod in Oost-Watergraafsmeer ook verschraald is. Tijdens de raadsvergadering van 27 november 2006 zal de PvdA-fractie hierover vragen stellen aan het Dagelijks Bestuur.

In Stadsdeel Oost-Watergraafsmeer is de seniorenbus uit het ouderenpakket gehaald, deze dienstverlening werd overgenomen door Stadsmobiel. De PvdA heeft in juni 2005 hierover zorgen uitgesproken en was toen van mening dat het service en kwalitetisniveau op hetzelfde peil moest blijven, nu wil de PvdA weten van het Dagelijks Bestuur of het niveau van de dienstverlening van dezelfde kwaliteit is gebleven. Ook vraagt de PvdA, zoals afgesproken in juni 2005, om een evaluatie van de dienstverlening.

Lees hier de mondelinge vragen die de PvdA zal stellen tijdens het vragenhalf uur tijdens de raadsvergadering van 27 november 2006.