31 oktober 2006

1 nov.: Presentatie boek 'Wat Wouter wil'

Op woensdag 1 november tussen 14:15 en 15:00 presenteert Wouter Bos op de Dappermarkt in Amsterdam zijn interviewboekje: Wat Wouter Wil. Wouter Bos zal kiezers vanaf de zeepkist toespreken over waarom Nederland socialer en respectvoller moet worden, het thema van Wat Wouter Wil. Het boekje zal vervolgens aan enkele kiezers worden aangeboden.

Wat Wouter Wil is een verslag van een gesprek tussen Wouter Bos en Max de Bok, oud-parlementair verslaggever van De Gelderlander. Wouter Bos beschrijft hierin wat voor Nederland hij voor ogen heeft, wat zijn drijfveren zijn, maar ook waarin zijn visie verschilt van die van Jan Peter Balkenende. “We hebben allebei oog voor de economische kracht van Nederland, maar in mijn visie moet Nederland socialer worden, juist ook om sterker te zijn.”

Wouter Bos wil de komende weken in gesprek blijven met mensen en nodigt daarom iedereen uit zijn toekomstwensen aan hem kenbaar te maken, door die achter te laten op www.watwiljijmetnederland.nl. Wat Wouter Wil is zijn eigen visie op de toekomst van Nederland. Het boekje is uitgegeven bij Bert Bakker en te koop in vele boekwinkels voor 5 euro.