16 oktober 2006

Meld je nu aan voor het PvdA Festival!

Dé aftrap van de grote DOE MEE Campagne van de PvdA.

PvdA Festival – Doe mee met Wouter Bos – zaterdag 21 oktober 2006 – 14.00 tot 23.00 uur – Convention Factory – Czaar Peterstraat 213 – Amsterdam – Toegang gratis

Heel veel leden, belangstellenden en vrijwilligers dragen een steentje bij aan de campagne. Zij zijn het hart van de campagne. We gaan alle zaterdagen de straat op, flyeren en canvassen. Maar aanstaande zaterdag vieren we met elkaar een feestje! Voor alle steun die gegeven is en nog gaat komen.

Wat is er te doen?
Debatteren met politici of BN’ers. Of speeddaten met een leuke politicus. Maar even een filmpje pakken of een bezoekje brengen aan het schrijverscafé kan natuurlijk ook. Ga koken of op de foto met je favoriete politicus. Ontwerp een spannend campagne T-shirt en kijk de kunst van het campagnevoeren af. Kortom: DOE MEE! Ben je niet zo’n druktemaker? Geniet dan lekker van de muziek, een lezing of het heerlijke eten. En ga naar het optreden van Wouter Bos. Want die is er natuurlijk ook.

Met optredens van onder andere:
Tasha’s World, The Opposites, Ziggi, Roos(Beef), Johan, Popquiz A Go Go met Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis, stand-up comedy, Iftar met Ahmed Aboutaleb en Nebahat Albayrak, en nog veel meer!

Meer weten? Aanmelden?
Ga naar www.pvda.nl/doemee. Daar vind je alle informatie over onze DOE MEE Campagne, alle actuele informatie over het festival en een aanmeldingsformulier. Iedereen is welkom: leden, belangstellenden en sympathisanten. Neem vooral je familie, buren en vrienden als introducé(s) mee! Je kunt hen eenvoudig een e-card over het Festival sturen door hier te klikken.

We zien je graag op 21 oktober in Amsterdam!