15 februari 2010

Asscherburger bij Burgermeester

In de week van 15 tot en met 21 februari staat de Asscherburger op het menu van hamburgerketen ‘Burgermeester’. De Asscherburger is vernoemd naar PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher.

De Asscherburger wordt gepresenteerd op maandag 15 februari om 16.00 in het filiaal van ‘Burgermeester’ aan de Elandsgracht 130 in Amsterdam. PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher eet daar de eerste burger samen met drie jonge ondernemers uit Amsterdam. Ze gaan met elkaar in gesprek over jonge ondernemers en de economische crisis.

Het MKB helpt ook in crisistijd veel Amsterdammers aan een baan, en zorgt er zo mede voor dat de economie van onze stad kan blijven draaien. De PvdA realiseert zich dat het MKB moeite heeft om in deze tijd overeind te blijven en zet zich daarom in om deze kleine bedrijven te steunen. PvdA lijsttrekker Lodewijk Asscher bezoekt de Burgermeester omdat het een voorbeeld is van een klein bedrijf met een grote invloed op de stad.

Lodewijk Asscher: ‘Burgermeester is een product van jong, daadkrachtig en verantwoord ondernemerschap; MKB-bedrijven als deze helpen Amsterdam door de crisis heen. En bovendien zijn de hamburgers er erg lekker.’

De Asscherburger is een biefburger met Thaise salade & citroengrasmayo. Hij kost 7 Euro en is verkrijgbaar in alledrie de vestigingen van Burgermeester in Amsterdam.