30 november 2009

ALV Nieuw-West 7 december: vaststelling kandidatenlijst

Uitnodiging ledenvergadering PvdA Amsterdam-Nieuw-West
Maandag 7 december 2009 – aanvang 20.00 uur (zaal open 19.15 uur)
Locatie: Aula Nova College Amsterdam, Burgemeester Hogguerstraat 2 (bereikbaar met tram 13, bus 19/64 en mover 313)
Agenda
1. Opening
2. Mededelingen
3. Mogelijkheid tot het maken van voorbehoud bij het verkiezingsprogramma
4. Benoeming stemcommissie
5. Vaststelling kandidatenlijst 2010-2014
6. Toespraak lijsttrekker
7. Rondvraag
8. Sluiting

Let op:
Alleen stemgerechtigde leden van de afdeling PvdA Amsterdam Nieuw-West mogen deelnemen aan de besluitvorming over het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst.

Wie heeft er stemrecht?
Een nieuw lid verkrijgt ledenrechten zes weken nadat zijn/haar contributiebetaling of de machtiging tot het voldoen van de contributie in het bezit van het partijbestuur is. Hij/zijn moet daartoe persoonlijk opdracht hebben gegeven.

Inschrijving en legitimatie
Voor aanvang van de vergadering dienen alle stemgerechtigde leden zich in te schrijven bij de inschrijfbalie bij de ingang van de zaal. Het is handig als u uw relatienummer van de partij meeneemt. Omdat afdeling Amsterdam Nieuw-West een nieuwe afdeling is, vragen wij ook om uw legitimatiebewijs. Vergeet dus niet om dat mee te nemen.

Volmacht niet mogelijk
Van verschillende leden kregen we vragen of een lid per volmacht of via internet zijn/haar stem kan uitbrengen. Het Huishoudelijk Reglement van onze partij staat dat niet toe. Een lid moet persoonlijk zijn/haar stem uitbrengen.

Wij roepen de leden heel dringend op naar deze vergadering te komen en deel te nemen aan de discussie en de besluitvorming! Bepaal mee hoe Rood Nieuw-West eruit komt te zien!

Namens het afdelingsbestuur,
Hans Aertsen