Sollicitatiecommissie afdelingsbestuur 2016 – 2018

De leden van de sollicitatiecommissie voor een nieuw afdelingsbestuur van PvdA Amsterdam voor de periode november 2016 tot november 2018:

Gritta Nottelman

image1Ik ben Gritta Nottelman, 43 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 dochters. Ik woon in De Transvaalbuurt in Amsterdam Oost en werk vlakbij huis bij Waternet als bestuursadviseur. Sinds 1994 ben ik lid van de PvdA en al vele jaren actief: als bestuurslid of Presidiumlid of in een verkiezingscampagne. Daarom weet ik dat je niet moet onderschatten hoeveel tijd bestuurswerk kost. Mijn belangrijkste speerpunt in selectieprocessen is het belang van diversiteit in alle aspecten. Amsterdam is van iedereen, de PvdA is van iedereen, de samenstelling van het bestuur moet dat weerspiegelen.

Gritta is voorzitter van de sollicitatiecommissie.

Robin de Bood

Ik ben 50 jaar, getrouwd met Ellen en wij hebben twee zoons. Ik ben in Amsterdam komen wonen toen ik fysiotherapie ging studeren en ben toen ook actief geworden in het afdelingsbestuur Geuzenveld- Slotermeer. Daarna was ik acht jaar deelraadslid en twee periodes stadsdeelvoorzitter. In 2010 ben ik directeur geworden van Streetcornerwork waar we werken met de meest kwetsbare jongeren en (jong) volwassenen. Sinds kort gefuseerd met De Volksbond, een organisatie voor Maatschappelijke Opvang. Dat een sterk bestuur hard nodig is voor onze politieke positie in de stad, zowel voor de partij als de fractie, mag helder zijn. Daar denk ik graag in mee.

pasfotoNenita la Rose

Ik ben 59 jaar en woon sinds 1974 in Amsterdam. Marcel La Rose is mijn man en samen hebben wij 4 kinderen en 2 kleinkinderen. Ik ben jurist, afgestudeerd aan de UvA met een specialisatie in Jeugdrecht. De afgelopen 25 jaar heb ik leidinggevende functies gehad in de publieke sector en in de internationale non-profit sector. Ik ben thans zelfstandig actief op het gebied van de kinder-en jeugdbescherming. Daarnaast ben ik opgeleid tot Legal Mediator. Mijn PvdA gaat altijd in de eerste plaats voor gelijkheid, de beste garantie voor harmonie en kansen in het leven!

Victor StrengersVictor Strengers

Mijn naam is Victor Strengers en ik ben 24 jaar oud. Ik woon nu ruim drie jaar met veel plezier in Amsterdam. Ik ben naar deze prachtige stad gekomen om business studies te studeren aan hogeschool Inholland. Voor ik naar Amsterdam verhuisde was ik al veel in Amsterdam te vinden voor het landelijk bestuur van de JS. Ik heb mij namelijk twee jaar ingezet als landelijk bestuurslid om meer leden te betrekken en te werven bij de JS. Amsterdam heeft altijd al een speciale plek in mijn hart gehad vanwege mijn familieleden die hier wonen en Ajax.

IMG_3994-2Rik Winsemius

Ik ben 35 jaar oud, vader van  twee zonen. Ik werk ondermeer als manager programmering en marketing voor de bibliotheek Gouda, ben een van de bedenkers van de Amsterdam Circular Challenge, promoveer, ondersteun het opzetten van een bewonersbedrijf in Zuidoost voor Amsterdams Steunpunt Wonen en werk voor de PvdA Eurodelegatie. Ik ben sinds 2004 actief in de PvdA en onder meer als deelraadslid en gemeenteraadslid.  Daarnaast ben ik werkzaam geweest in meerdere campagnes, gemeentelijk en landelijk. Ik vind het belangrijk dat we een team samenstellen met dynamiek, passie, enthousiasme en kwaliteit, zodat zij onze vereniging optimaal voorbereiden op de verkiezingstijd.