Roeland Rengelink

Op deze pagina vind je een algemene introductie van kandidaat-lijsttrekker Roeland Rengelink en als bijlage (onderaan deze pagina) een curriculum vitae. Uitgebreidere informatie en actuele berichten van de kandidaat vind je op zijn persoonlijke website:

www.roelandrengelink.nl

Daar vind je ook contactgegevens. Meer weten of persoonlijk kennismaken? Kom dan naar een van de activiteiten, informatie vind je in de agenda op amsterdam.pvda.nl/agenda.

Lees ook de actuele mailings van Roeland:


 

Houvast en Perspectief
Dit is het Amsterdam waarvan ik droom.

Een stad waar je zeker weet dat je er niet alleen voor staat. 
Niet als je hulp nodig hebt om ‘s ochtends je kleren aan te trekken en ’s avonds je eten te koken. Niet als je voor de zoveelste keer bent afgewezen voor een baan of stage omdat je de verkeerde achternaam hebt. Niet als je overhoop ligt met je huisbaas omdat hij je woning niet onderhoudt maar wel de huur verhoogt. Niet als je getreiterd wordt door je buren omdat je homo of lesbisch bent.

Een stad die je de kans geeft het beste uit jezelf te halen. 
Waar het onderwijs talent ontplooit, achterstanden overbrugt en alle kinderen een goede start geeft. Waar je een plek kunt vinden om te wonen en te werken. Waar volwassenenonderwijs je helpt om je staande te houden in een razendsnel veranderende wereld. Waar je creativiteit de ruimte krijgt en je makkelijk je eigen bedrijf kunt beginnen. Waar je als nieuwkomer verwelkomd en op weg geholpen wordt. Een stad, kortom, die iedereen de kans geeft om mee te delen in het succes.

Een rechtvaardige, democratische stad. 
Waar niet degene met de grootste mond, het meeste geld of de beste connecties het voor het zeggen heeft. Waar geen onderscheid is tussen binnen de ring en buiten de ring. Waar de markt waarde creëert en toevoegt of anders aan banden wordt gelegd. Waar vrijheid beschermd wordt en waar de grenzen duidelijk zijn en gehandhaafd worden. Waar bewoners en ondernemers meedenken als we plannen maken, meebeslissen als we keuzes maken en mee doen als we aan het werk gaan in hun straat, hun buurt, hun stad.
Het Amsterdam waarvan ik droom bestaat nog niet, niet voor iedereen. Daarom heb ik mij kandidaat gesteld om lijsttrekker te worden van de PvdA in Amsterdam. Steun mij en kies voor houvast en perspectief voor alle Amsterdammers!
Meer weten of goede ideeën? Kom kennis maken op een van de campagne events, bel (06 236 04 276) of mail (roeland@rengelink.nl) en kijk eens naar mijn website, waar ik veel, veel meer vertel. Je kunt me natuurlijk volgen op facebook en twitter.
Roeland Rengelink

 

Bijlage: curriculum vitae