20 januari 2021

Nieuw lid? Meld je aan voor ons Entreetraject!

Het afgelopen jaar mochten we in Amsterdam maar liefst 350 nieuwe PvdA-leden verwelkomen. Ook in 2021 loopt de teller op: maar liefst 75 mensen Amsterdammers meldden zich in 2021 al aan als lid van de PvdA. Van veel van deze nieuwe leden krijgen we vragen als: hoe zit de PvdA Amsterdam eigenlijk in elkaar? Wat doen jullie nou precies, en vooral: wat kan ik doen? Kan ik helpen? Kan ik bijdragen? En wat kunnen jullie voor mij doen?

We hebben de vragen ter harte genomen. En we maken je graag wegwijs met een speciaal ontwikkeld programma: het PvdA Amsterdam Entreetraject, een speciaal traject voor nieuwe leden van de PvdA Amsterdam, maar ook voor mensen die al langer lid zijn, maar nu actief willen worden. De kernwoorden van dit traject zijn: leuk, informatief, gezellig én interactief.

Wat ga je doen?
Het Entreetraject omvat vijf gezamenlijke interactieve bijeenkomsten waaraan (meestal) een to-do opdracht is gekoppeld. Het is dus niet ‘zitten en luisteren’ maar leuk meedoen. Je wordt ingedeeld in een groep met een eigen coach aan wie je elke vraag kunt stellen. Heb je eigen doelen? Wil je graag iets bereiken in de PvdA Amsterdam? Onze coaches zijn Amsterdamse partijgenoten die je informeren, stimuleren en inspireren zodat jij jouw doelen kunt realiseren.

Organisatie
Het Entreetraject wordt georganiseerd door de PvdA Amsterdam. Aan deelname is geen bijdrage verbonden. De bijeenkomsten vinden plaatst op vijf zaterdagen, een keer in de maand. Verder vraagt het Entreetraject tussendoor wat tijd voor het afspreken met je coach en medegroepsleden.

Doe mee!
Ben jij nieuw lid of al langer lid maar wil je nu actief worden? Doe dan mee met het Entreetraject! Stuur een mail met je naam, (en lidnummer), je leeftijd en iets heel korts over jezelf naar bestuur.amsterdam@pvda.nl. De deadline voor aanmelding is 14 februari 2021. We verwachten voor 25 februari 2021 de verwerking van de aanmeldingen af te ronden en iedereen op de hoogte te brengen van zijn of haar deelname. Op 27 maart zal dan de startbijeenkomst zijn. De data van de daarop volgende bijeenkomsten volgen zo snel mogelijk