13 september 2015

Doorverwijspagina naar actueel Liveblog en jaarverslag 2015

Klik hier voor het actuele Liveblog van het bestuur van PvdA Amsterdam over 2016.

Liveblog van 2015 bekijken? Zie hier het jaarverslag van 2015, inclusief het liveblog.

Dit is een doorverwijspagina.

bestuur 2014/2015

Het PvdA Amsterdam afdelingsbestuur zoals dat in november 2014 is verkozen, met van links naar rechts Jelle Menges, Ester Fabriek, Jesse Bos, Adam Sibarani, Herman Wiersema, Ditte Hofmeester, Hans Aertsen, Eline Bosman en Michiel Jongewaard.

Het bestuur van PvdA Amsterdam werkt aan een levendige sociaal-democratische vereniging in Amsterdam. Samen met actieve politici en de zeven afdelingen in de stadsdelen organiseren we activiteiten en zetten we onze idealen om in actie. De duizenden PvdA-leden en betrokken maatschappelijke organisaties zijn de belangrijkste partners.

Hoe werkt dat precies? Hoe ziet de agenda van de bestuursleden en andere actieve leden er uit? Op deze pagina houden we continu bij welke stappen worden gezet, welke activiteiten we organiseren en bijwonen: een jaarverslag in progress. Zo bieden we transparant inzicht in onze tijdsbesteding. Voor de leesbaarheid focussen we ons op belangrijke stappen, noemen we reguliere afspraken niet (zoals de wekelijkse fractievergadering of kleinere buurtactiviteiten) en we laten sowieso persoonlijke gesprekken onvermeld.

Het Jaarverslag Liveblog focust op het bestuur en de vereniging, alle actualiteiten vanuit onze gemeenteraadsfracties en de bestuurscommissies in de stadsdelen vind je elders op deze website.