Kom naar de (online) PvdA Amsterdam Nieuwjaarsshow!

Door Tanja Jadnanansing op 21 januari 2021

Doe hier mee: https://zoom.us/j/99054022830

Een nieuw jaar vol nieuwe kansen. Dat is wat ik voor me zie als ik vooruit kijk op 2021. Het wordt het jaar van hoop. Voor mensen, voor Amsterdam, voor de partij. Was alles normaal geweest, dan hadden we samen geproost op dit jaar van hoop. Dan hadden we samen gedanst en gelachen. Hadden we naar speeches geluisterd van onze politici, het glas geheven en tot laat karaoke gedaan. Natuurlijk komt dat weer. Dat weet ik zeker. Maar nu gaat dat nog niet. Daarom hebben we wat anders bedacht. Zodat we samen vooruit kunnen blikken op het nieuwe jaar. 

Een jaar van kansen betekent ook een jaar van verandering. Daarom dit jaar geen nieuwjaarsreceptie met politieke speeches en dansjes, maar op donderdag 28 januari om 20:00 uur de allereerste:

Amsterdamse PvdA Online Nieuwjaarsshow

Tijdens de nieuwjaarsshow die ik zal presenteren, blikken we vooruit op het nieuwe (politieke) jaar met onze eigen wethouder Marjolein Moorman, laten we ons inspireren door de gedichten van Granate en zingen aan het einde allemaal thuis mee met echte Amsterdamse krakers!

Ik vind het super leuk als jij erbij bent. En weet: ook jij krijgt een rol! Het nieuwe jaar moeten we immers samen maken. Tijdens een speciale PvdA-quiz gaan we elkaars kennis over onze mooie partij testen en in gesprek over hoe wij het komende jaar voor ons zien. En natuurlijk wint de winnaar van de quiz een bijzondere prijs. Reden genoeg om erbij te zijn, lijkt me. Meld je aan en klik op de link hieronder:

Wij zorgen voor de show, jij moet zelf thuis even de slingers op hangen.

Ik hoop je volgende week te zien!

Mede namens bestuur, fractie, wethouders en stadsdelen van de PvdA Amsterdam,

Liefs, 

Tanja Jadnanansing
Stadsdeelvoorzitter Zuidoost namens de PvdA

Tanja Jadnanansing

Tanja Jadnanansing

Tanja Jadnanansing is stadsdeelvoorzitter van stadsdeel Zuidoost. Hiervoor was ze zes jaar Kamerlid bij de fractie van de PvdA.

Meer over Tanja Jadnanansing