17 augustus 2021

Herdenkingsborrel Jeroen van Berkel (1969 – 2020)

Vandaag precies een jaar geleden op 17 augustus 2020 overleed geheel onverwacht onze partijgenoot, stadsdeelbestuurder, supercampaigner en bovenal vriend van velen Jeroen van Berkel (50). Dit heeft heel veel mensen in de partij, in onze stad en ver daarbuiten diep geraakt. Het is nog steeds niet te geloven dat Jeroen, met al zijn energie en dadendrang, er niet meer is.

Soms zie ik iemand op straat lopen of fietsen en hoop je tegen beter weten in dat hij het is. Toch is Jeroen er ook nog, want hij duikt heel vaak op in gesprekken. Er wordt, vandaag nog meer dan normaal, aan hem gedacht, met een traan maar ook met een lach. Jeroen vergeten wij nooit en hij zal altijd een beetje bij ons blijven. Vanuit de partij wensen wij zijn familie en naasten vandaag alle sterkte toe.

In overleg met zijn familie organiseren we op vrijdag 27 augustus vanaf 20.00 uur een herdenkingsborrel in Midwest (Cabralstraat 1, 1057 CD Amsterdam). Door de corona-maatregelen is er helaas een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus is het noodzakelijk om jezelf van te voren aan te melden. Dit kun je doen via dit formulier.

Toon Geenen
Voorzitter PvdA Amsterdam