24 juni 2022

De PvdA Amsterdam zoekt nieuwe bestuursleden!

Ben jij Amsterdammer en sociaaldemocraat? Houd jij van organiseren, evalueren en demonstreren? Wil jij je inzetten voor de Amsterdamse afdeling van de Partij van de Arbeid, heb je daar enkele uren per week de tijd voor en wil je dat samen doen met anderen die minstens zo gepassioneerd zijn als jij? Dan komt dat goed uit! Wij zoeken namelijk nieuwe bestuursleden voor de PvdA Amsterdam!

Het bestuur van de PvdA Amsterdam bestuurt de Amsterdamse afdeling van de PvdA die bestaat uit meer dan 4000 leden. Het bestuur organiseert zowel inhoudelijke als gezellige activiteiten, werft nieuwe leden en geeft hen een plekje in de vereniging, zorgt ervoor dat initiatieven van leden een plek krijgen en draagt er zorg voor dat onze samen opgestelde regels en statuten worden nageleefd. Dit doet het bestuur allemaal in samenwerking en samenspraak met onderafdelingen uit de stadsdelen, de gemeenteraadsfractie, de wethouders, maar bovenal met de gehele stad.

Lijkt jou het leuk om dit te gaan doen? Solliciteer dan! Dit kan door uiterlijk zondag 11 september je CV en een brief met je motivatie te sturen naar [email protected]. De selectiecommissie onder leiding van voormalig raadslid Nenita La Rose zal vervolgens met je in contact treden en uiteindelijk uit alle sollicitaties een voordracht maken aan de ALV van de PvdA Amsterdam. Wil jij de exacte procedure weten en op welke exacte functies er in het bestuur te solliciteren is? Klik dan hier voor meer informatie!