24 uur Hart voor Amsterdam

Door Noeri van den Berg op 8 februari 2018

Van vrijdag 9 februari 17:00 tot zaterdag 10 februari 17:00 houden we 24 acties in 24 uur voor Amsterdam. We gaan de straat op, helpen organisaties een handje en willen graag horen wat u mooi vindt aan Amsterdam en wat er beter kan.

24x Hart voor Amsterdam

Van Noord naar Zuid, van Zuidoost tot Nieuw-West. We gaan de wijk in: niet alleen om mensen te spreken, maar ook om ze te helpen. Dus: handen uit de mouwen en aan de slag. Want samen houden we Amsterdam mooi en samen maken we van Amsterdam een thuis voor iedereen.

Van bejaardenbingo tot stoepkrijten en posters plakken.

Wat gaan we allemaal doen? In Amsta verzorgingstehuizen (De Poort en/of Sarphati) gaan we Bingo spelen met de bewoners. Afgelopen kerst hebben we geholpen met het ophangen van kerstversiering, dus het is extra leuk om daar terug te komen. We gaan sporten met moeders in West. Op de Albert Cuypmarkt gaan we stoepkrijten met de kids. De verwachting is dat er een hoop hartjes worden getekend!

Daarnaast gaan we een weekendschool in Nieuw-West bezoeken, wordt er fruit uitgedeeld in een verzorgingstehuis en gaan we mooie verhalen verzamelen bij de OBA. Hopelijk krijgen we veel mooie verhalen over Amsterdam te lezen! Mocht je nog sportkleding in je kast hebben liggen die je ondanks alle goede voornemens toch niet meer gaat gebruiken, dan kan je die inleveren bij voetbalclub SDZ in West.

Bekijk hier het programma (wijzigingen onder voorbehoud)

Doe je mee? Meld je dan aan via onderstaand formulier OF via deze link.

Ik ben er graag bij!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Noeri van den Berg

Noeri van den Berg

Noeri is sinds januari 2017 politiek medewerker op het fractiebureau. Hij studeerde sociologie, was voorzitter van ASVA studentenunie (2014/2015) en werkte al eerder voor het fractiebureau in 2015. Hij luistert het liefst de hele dag naar Vroege Vogels. En geef hem eens ongelijk.

Meer over Noeri van den Berg