Mailing Roeland Rengelink (2)

Beste …,

Bekijk hier mijn campagnefilm:

Het is zo ver. De keus wie de nieuwe lijsttrekker van de PvdA in Amsterdam wordt is nu aan jou.

Ik hoop dat je mijn visie deelt maar vooral dat je, net als ik, droomt van een beter Amsterdam.

Een stad waar je zeker weet dat je er niet alleen voor staat
Niet als je hulp nodig hebt om ‘s ochtends je kleren aan te trekken en ’s avonds je eten te koken. Niet als je voor de zoveelste keer bent afgewezen voor een baan of stage omdat je de verkeerde achternaam hebt. Niet als je overhoop ligt met je huisbaas omdat hij je woning niet onderhoudt maar wel de huur verhoogt. Niet als je getreiterd wordt door je buren omdat je homo of lesbisch bent.

Een stad die iedereen de kans geeft het beste uit zichzelf te halen.
Een veerkrachtige, duurzame en veilige stad. Waar goed onderwijs kinderen een goede start geeft en volwassenen helpt om zich staande te houden in een razendsnel veranderende wereld. Waar je een fatsoenlijke baan kunt vinden en betaalbaar kunt wonen. Waar je creativiteit de ruimte krijgt en je makkelijk je eigen bedrijf kunt beginnen. Waar je als nieuwkomer verwelkomd en op weg geholpen wordt. Een stad, kortom, die iedereen de kans geeft om mee te delen in het succes.

Een rechtvaardige,  democratische stad
Waar niet degene met de grootste mond, het meeste geld of de beste connecties het voor het zeggen heeft. Waar geen onderscheid is tussen binnen de ring en buiten de ring. Waar de markt waarde creëert en toevoegt of anders aan banden wordt gelegd. Waar vrijheid beschermd wordt en waar de grenzen duidelijk zijn en gehandhaafd worden. Waar bewoners en ondernemers meedenken als we plannen maken, meebeslissen als we keuzes maken en mee doen als we aan het werk gaan in hun straat, hun buurt, hun stad.

Het Amsterdam waarvan we dromen bestaat nog niet, niet voor iedereen. Daarom heb ik mij kandidaat gesteld. En daarom vraag ik nu om jouw stem.

Wil je meer weten, over mij, en over wat ik wil? Bel me (06 236 04 275), stuur me een email (roeland@rengelink.nl) en bekijk vooral mijn website www.roelandrengelink.nl.

Hartelijke groet,

Roeland Rengelink

Uiteraard ben ik ook te volgen op Facebook en Twitter


Lees alle informatie over de lijsttrekkersverkiezing (inclusief de mailings van de andere kandidaten) op deze pagina.