Mailing Jeroen van Berkel (2)

Beste …,

Vandaag mag jij stemmen, jij bepaalt en ik vraag om je stem. Mijn naam is Jeroen van Berkel en ik wil dat Amsterdammers weer grip krijgen op hun stad. Want het is een geweldige, diverse en succesvolle stad. Om weer grip te krijgen op Amsterdam, moeten we het anders aanpakken, radicaal anders. Daarom wil ik lijsttrekker worden van de PvdA in Amsterdam. Weet je nog niet wat je wilt stemmen en heb je nog vragen voor mij? Bel of app mij, dan praten we rustig verder. Mijn nummer is 06-14481220.

Sinds 1998 werk ik voor de PvdA om onze idealen te verwezenlijken. Eerst werkte ik voor anderen, zoals Mariette Hamer, Ahmed Aboutaleb, Jet Bussemaker en Khadija Arib. Momenteel ben ik stadsdeelbestuurder in West en ervoor jarenlang raadslid in West en Bos en Lommer. Benieuwd wat anderen over mij zeggen? Kijk op mijn website naar meer radicaal leuke mensen die mij steunen. Ahmed Aboutaleb vertelt in dit leuke filmpje waarom hij mij steunt.

In Nieuwsuur vertel ik over vernieuwing in de partij
Vrijdag maakte Nieuwsuur een mooi item over vernieuwing in de PvdA. Ik mocht iets van mijn werk in West laten zien en ik vertel hoe belangrijk het is om de buurt in te gaan, met mensen te spreken en samen te eten. Ik was trots om tussen PvdA helden Gijs van Dijk en Kevin van Eikeren te staan in het fragment over de PvdA.

PvdA maakt 97 verkiezingsprogramma’s voor elke buurt
Als PvdA zijn wij ontzettend goed in het bedenken wat er mis is in de stad en wat er waar moet gebeuren. Maar we vergeten altijd één iemand te vragen hoe het beter kan in hun buurt: de Amsterdammer. Dat gaan we anders doen. Radicaal anders.

Wij vragen in alle 97 buurten van Amsterdam hoe de Amsterdammers hun buurt schoon, veilig en sociaal willen maken en houden. Samen vormen de 97 buurtplannen het hart van ons verkiezingsprogramma. Lees op mijn website meer over hoe ik alle Amsterdammers wil betrekken bij een mooie buurt.

Goede zorg voor alle Amsterdammers
De zorg wordt niet alleen duurder, maar ook steeds grootschaliger en onpersoonlijker. Daarom wil ik in alle 97 buurten van Amsterdam een buurtvoorziening creëren. Een buurtvoorziening waar ouderen en andere hulpbehoevenden een maaltijd kunnen krijgen in het buurtrestaurant. Lees mijn plan voor 97 buurtvoorzieningen.

Jij stemt, jij bepaalt
Ik ben kandidaat-lijsttrekker van de PvdA in Amsterdam en ik vraag om jouw stem. Dat doe ik omdat het anders moet met Amsterdam, radicaal anders. Ik geloof in Amsterdam, ik geloof in de Amsterdammers en ik geloof dat het geweldige succes van onze stad te danken is aan die enorme diversiteit van die Amsterdammers. En daarom ga ik de Amsterdammer weer grip op de stad geven. Door het anders te doen, radicaal anders.

Wil je weten welke plannen ik allemaal heb? Of heb je een brandende vraag aan mij? Bel of app mij, dan praten we even verder. Mijn nummer is 06-14481220.

Hopelijk spreek ik je snel.

Groet,

Jeroen


Lees alle informatie over de lijsttrekkersverkiezing (inclusief de mailings van de andere kandidaten) op deze pagina.