Ons kandidatenteam voor de verkiezingen is definitief

15 december 2017

Onze leden hebben ons kandidatenteam voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 definitief vastgesteld. Donderdagavond 14 december is tijdens de algemene ledenvergadering in De Nieuwe Liefde het enthousiaste en diverse team van 26 mensen bepaald. Samen met het verkiezingsprogramma dat op 6 december werd vastgesteld is de PvdA Amsterdam nu klaar voor de campagne. 

Caesar naar plek 9, Ger op 25

Tijdens de behandeling van de concept-kandidatenlijst op de ledenvergadering stemden de leden Caesar Bast van plek 15 naar plek 9. Caesar is de jongste kandidaat op de lijst, was voorzitter van de Jonge Socialisten Amsterdam en van de Nederlandse Jeugdraad. Ook werd Ger Jager op plek 25 gekozen. Ger is duo-raadslid en was van 2010 tot 2014 raadslid voor de PvdA Amsterdam. De complete definitieve lijst staat binnenkort online.

Allemaal verschillend, maar toch een eenheid.

Lijsttrekker Marjolein Moorman is enorm trots op het team: “Kijk, dit is toch echt PvdA. Van de leraar uit Nieuw-West tot de advocaat van de Apollolaan. Van de kersverse moeder uit West tot de voorzitter van de Vrouwenraad uit Zuidoost. Van de student, tot de ervaren rot in het vak. Allemaal verschillend, maar toch een eenheid, want we zijn allemaal sociaal-democraten, en dat straalt ervan af. Maar misschien nog wel veel belangrijker, we zijn allemaal Amsterdammers.

Waar ben je naar op zoek?