6 mei 2015, om 22:00, Café Kostverloren, 2e Kostverlorenkade 70 in Amsterdam | Café Kostverloren, 2e Kostverlorenkade 70 in Amsterdam

West.Academy: elevator pitch

Op woensdag 6 mei gaat Kido Koenig (professioneel trainer en consultant) een training geven over het geven van een elevator pitch.
Je bent welkom in Café Kostverloren om 20:00u! De training eindigt om 22:00, waarna we gaan borrelen.

Neem je buurman of buurvrouw, huis –of studiegenoot, vriend of vriendin mee en laat ook hen kennismaken met West. Academy. Hoe meer mensen er zijn, hoe meer je kunt leren!

Over West Academy
 
Voor iedereen die misschien deze eerste actieve, leerzame, maar vooral gezellige avond heeft gemist, nogmaals op een rijtje waar de West Academy voor staat en met welk doel.
 
Wat?
West Academy training avonden 
 
Voor wie?
Voor iedereen, jong en oud, politiek actief of niet, die meer wilt weten over onderwerpen en vaardigheden die binnen de politiek cruciaal zijn (maar ook in dagelijks werk –en privéleven). 
 
Waarom?
Gezamenlijk hebben de leden van de PvdA in West ontzettend veel kennis en ervaring. Om die reden zijn wij in februari met de West.Academie begonnen! Amsterdammers leren van Amsterdammers. Een leuke avond op basis van sociaal kapitaal! 
 
Waar?
In Café Kostverloren (2e Kostverlorenkade 70, Amsterdam) om 20:00u.