15 oktober 2016, om 17:00, MijnStadstuin, Nico Broekhuysenweg 22, 1067HT Amsterdam | MijnStadstuin, Nico Broekhuysenweg 22, 1067HT Amsterdam

[uitgesteld] Rondleiding & dialoog over duurzaamheid @Stadstuinen West

Deze activiteit is uitgesteld. Hou de site in de gaten voor de nieuwe datum!

SONY DSC

ThemaTeam Groen en Duurzaam organiseert een dag over duurzaamheid op het terrein van de Stadstuinen West aan de Tom Schreursweg in Osdorp! Op zaterdag 15 oktober 2016 gaan we onder leiding van Robin van Asperen de Stadstuinen West bekijken en bezien wat ons kan inspireren en wat we daarvan het de moeite waard vinden om in het verkiezingsprogramma op te nemen.

Het programma ziet er als volgt uit:

10.30 uur – 11.00 uur inloop met koffie en thee

11.00 uur een verkennende rondleiding met uitleg over de stadstuinen door Robin van Asperen. We komen dan o.a. langs moestuinen en het voedselbos en praten onderwijl over ecosystemen en duurzaamheid.

13.00 lunch met zelfgemaakte pompoensoep van pompoenen uit eigen tuin met zelfgebakken brood of pizza.

14.00 – 16.00 uur gesprek/dialoog over stadslandbouw en duurzaamheid in relatie tot het PvdA verkiezingsprogramma. Daarbij staan 3 punten centraal:

1) sociale duurzaamheid

2) Duurzame energie;

3) Duurzaam voedsel.

16.00 uur Borrel ter afsluiting, waarop ook nagepraat kan worden over de doelstelling van de stadstuinen en wat wij, als politieke partij, kunnen leren van dit initiatief om een duurzame samenleving mogelijk te maken.

De kosten van de lunch bedragen 10 Euro. U kunt die ter plaatse betalen.

In verband met de hoeveelheid te maken pompoensoep vragen we u of u zich uiterlijk 12 oktober wilt opgeven bij een van de leden van het Thema Team (zie hieronder). Voor deze dag geldt een maximum aantal deelnemers van 30 personen dus geef u snel op. Voor wie deze keer niet mee kan doen organiseren we volgend jaar weer een dag in de Stadstuinen West.

Voor een routebeschrijving naar de stadstuinen aan de Tom Schreursweg kijk op http://www.mijnstadstuin.nl/contact/.

 

Met vriendelijke groet,

Johan van Schaick (vanschaick@planet.nl)

Aron Scheffer (ASchefferPvdA@gmail.com)

Margreet Elings (margreet.elings@gmail.com)