10 mei 2017, om 21:00, Stopera, Amstel 1 | Stopera, Amstel 1

Ontvangst nieuwe leden PvdA Amsterdam

Ontvangst nieuwe leden PvdA Amsterdam

De afgelopen maanden hebben veel mensen zich gemeld als nieuw lid van de PvdA Amsterdam.
Speciaal voor hen (maar ieder lid is welkom) is er op woensdag 10 mei om 19.00 uur een ontvangst in de Stopera, Amstel 1.

We verzamelen vanaf 18.30 uur in De Mirandazaal op de begane grond (bij de portiersloge links de gang in) en ontmoeten om 19.00 uur in de raadszaal enkele fractieleden, die diezelfde middag en avond (vanaf 19.30 uur) een vergadering hebben van de gemeenteraad. Zij leggen uit hoe de raad zijn werk doet en wat er op dit moment speelt.

Vervolgens gaan we weer naar De Mirandazaal, waar afdelingsvoorzitter Herman Wiersema allen namens het bestuur van de PvdA Amsterdam welkom heet en zal vertellen op welke manieren je in Amsterdam actief zou kunnen worden. Dit alvast vooruitlopend op een uitgebreidere introductie in de PvdA Amsterdam deze herfst, het zogeheten Entreetraject. Uiteraard zullen ook de recente verkiezingsuitslag, de komende campagne voor de gemeenteraad en jullie ideeën daarover aan bod komen.
Vanaf naar schatting 21.00 uur kunnen geïnteresseerden dan plaatsnemen op de publieke tribune om de gemeenteraad in actie te zien.