Meet-up ‘De inclusieve stad’

24 november 2020, van 19:30 tot 21:00, Online | Online

We weten al jaren dat discriminatie op de arbeidsmarkt een hardnekkig probleem is. Maar welke concrete plannen zijn er om dit tegen te gaan en op te lossen? Om dit probleem bij de hoorns te kunnen vatten is een structurele aanpak nodig. Want iedereen heeft recht op gelijke behandeling op de werkvloer en dus ook bij het zoeken naar en vinden van een baan. Dit begint al bij het zoeken naar een stage of werkervaringsplek tijdens of na je studie, maar uiteraard ook in je verdere loopbaan.

Op dinsdag 24 november om 19:30 organiseert de PvdA Amsterdam een meet-up over het thema ‘De inclusieve stad’. Aan de hand van ervaringen uit de praktijk, in samenwerking met specialisten op het gebied van diversiteit en inclusie én beleidsmakers richten we ons deze avond op welke concrete maatregelen er nodig zijn voor een inclusieve arbeidsmarkt.

In een panelgesprek onder leiding van stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing zullen experts op dit thema (onder meer stagemakelaar Rabia Hafdi, studentassessor Elijah Alvares en Bob Schenk van Amsterdam – Divers & Inclusief) het gesprek voeren over oplossingen voor dit probleem. Er zal tevens tijd zijn om vragen te stellen en om zelf over ervaringen te praten. Er wordt ook gewerkt aan een follow-up-meeting om concreet met de besproken punten aan de slag te gaan.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de PvdA Amsterdam maar is toegankelijk voor iedereen, ongeacht politieke kleur; dus SP’ers, GL’ers, D66’ers, niet-bij-een-politieke-partij-aangeslotenen et cetera; wees welkom en praat mee!

Kom ook!

Wil je vanavond om 19:30 uur meedoen? Stuur dan een mailtje naar Mohamed Belkasmi: (belkasmimohamed@live.nl). Je ontvangt vervolgens van hem de MS-teams-link.