9 juni 2017 | Calvijn College Amsterdam Pieter Calandlaan 3, 1065KH Amsterdam

Lijsttrekkersverkiezing: bouw mee aan de Toekomst [Nieuw-West]

Amsterdam is de mooiste stad ter wereld. Maar hoe houden we die stad van ons allemaal? Op vrijdag 9 juni komen kandidaten voor het lijsttrekkerschap van de PvdA Amsterdam langs in het Calvijn College. Denk met hen mee over oplossingen voor het gebrek aan betaalbare woonruimte, ongelijkheid in de stad, en de toekomst van het onderwijs.

De kandidaat-lijsttrekkers zullen één van de onderwerpen pitchen en een stelling voorleggen. Hierna volgt de interactie, tussen jou en de kandidaat-lijsttrekkers. In groepen gaan we per onderwerp ideeën inbrengen voor de toekomst van Amsterdam, het voorleggen aan de kandidaat-lijsttrekkers en met hen hierover in gesprek.

Het belooft een mooie en interactieve avond te worden, waar de jongeren van Amsterdam centraal staan. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met de vernieuwingsbeweging Kiesvoordetoekomst.

We zien en horen jullie graag op vrijdag 9 juni!

Na afloop is er natuurlijk ruimte om nog wat te drinken. Ook zorgen we voor wat te eten (Marokkaanse tajine) rond tienen – ook voor wie aan het vasten is.

Hier het Facebook event.