7 maart 2018, van 19:30 tot 21:00, Tolhuistuin | Tolhuistuin

Lijsttrekkersdebat Argan en Paradiso

Amsterdams Verkiezingsdebat – met vijf lijsttrekkers

Woensdag 7 Maart 2018 in Paradiso Noord
Zaal open 19:00 tot 23:00Aanvang 19:30

Reserveren is noodzakelijk, door een e-mail te sturen naar info@argan.nl

Wat vind jij belangrijk voor Amsterdam? Meer huizen voor studenten? Aangifte doen via WhatsApp? Een boete voor bedrijven die werknemers discrimineren? Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen en kiezen de Amsterdammers welke partij de koers van de stad gaat bepalen.

Maar wat staat er op het spel en waar moet je op stemmen? Argan, Paradiso, het ROCvA en DOCK organiseren het Amsterdamse Verkiezingsdebat, met de lijsttrekkers van: DENK, D66, PvdA, VVD en GroenLinks. Stel je vragen aan de lijsttrekkers en zorg dat ook de stem van jongeren wordt gehoord!

De lijsttrekkers vertellen deze avond over hun plannen voor de aanpak van discriminatie, wonen en werken. Met: Mourad Taimounti (DENK), Marjolein Moorman (PvdA), Rutger Groot Wassink (GroenLinks), Eric van der Burg (VVD) en Reinier van Dantzig (D66). Maar er is meer. Diverse artiesten treden op, waaronder soulzangeres Sanae Casita en stand-up comedian en MTV-presentator Edson da Graça sluit de avond af. FunX dj Morad is de moderator voor de avond.

We ontvangen je graag om 19.00 uur met een hapje en drankje in Paradiso Noord.