6 november 2016, om 14:00, A.J. Ernststraat 113 in Amsterdam | A.J. Ernststraat 113 in Amsterdam

Jong en Oud [Ouderencommissie Amsterdam Zuid]

‘Jong & Oud’ is het thema dat de Ouderencommissie van de PvdA Amsterdam Zuid op 6 november op het programma heeft staan. Iedereen is welkom! Wie zijn onze politiek actieve PvdA-jongeren in Amsterdam? Wat zijn hun ambities? En waarin verschillen ze met de ambities die oudere PvdA-ers vroeger hadden? Zijn er eigenlijk wel verschillen en is er ook solidariteit? Vier leden die hun sporen Binnen de PvdA inmiddels hebben verdiend ondervragen vier Jonge Socialisten en vice versa.

Na de pauze maken we kennis met een groot aantal Amsterdammers die zich voor de PvdA kandidaat hebben gesteld voor de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017 onder wie een aantal zittende Tweede Kamerleden. Wie dat zijn weten we nog niet precies.

Tijdens de bijeenkomst wordt ook aandacht besteed aan de verhuizing van Jurriaan Fransman van Zuid na West. Ruim veertig jaar was hij PvdA-lid in Amsterdam Zuid en droeg hij (in woord en geschrift) bij aan het politieke debat in de afdeling.

Komt allen op zondag 6 november vanaf 14.00 in het Multi Functioneel Centrum tegenover het Gelderlandplein, A.J. Ernststraat 113 in Buitenveldert. Er is parkeergelegenheid.

Voor leden die zelf geen vervoer hebben rijdt er een rode taxi. Voor vragen of de rode taxi kunt u altijd bellen met Estella Heesen 020 4212089.

Aanmelden kan via mail: eheesen@dds.nl.

De Ouderencommissie Amsterdam Zuid bestaat uit Elles Bense, Estella Heesen, Daan Sajet, Mark de Vos.