Volgeboekt: ga met ons mee naar het Europees Parlement in Brussel!

12 november 2019, van 07:15 tot 18:30, Europees Parlement, Brussel | Europees Parlement, Brussel

Op dinsdag 12 november brengt de PvdA Amsterdam op uitnodiging van Paul Tang een bezoek aan het Europees Parlement. Graag nodigen we onze Amsterdamse leden uit om mee te gaan. We gaan in totaal met dertig mensen en het laatste nieuws is:

We zitten vol!

Hoe ziet de dag eruit?

Rond 07.15 uur vertrekken wij per bus (waarschijnlijk nabij station Amstel) vanuit Amsterdam richting Brussel.

Na aankomst zullen wij door een publieksvoorlichter van het Europees Parlement worden geïnformeerd over de rol en werkzaamheden van het Parlement en volgt er een rondleiding door de plenaire vergaderzaal. Daarna volgt een gesprek met Paul Tang, die deze zomer aan zijn tweede periode als Europees Parlementariër is begonnen. In dit gesprek is volop ruimte voor jouw vragen.

Na afloop van de rondleiding en het gesprek met Paul (rond 13.00) zullen we gezamenlijk lunchen, waarna een tweede activiteit volgt. Rond 18.30 uur zijn wij weer in Amsterdam.

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wil je op dinsdag 12 november mee? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan Stephan Antuma (s.antuma@gmail.com of via whatsapp 06-12904318). Bevestiging en nadere informatie over deelname volgt zo snel mogelijk.

Noot: de kosten voor de reis (busvervoer en lunch) worden gesubsidieerd door het Europees Parlement.