Nieuws

Uitverkoop van Amsterdam in kaart #SALE020

door Marjolein Moorman op 30 maart 2017

 

‘Kaasverkoper Tans slaat het grote geld van toeristenketens af’
‘1 op de 6 woningen in handen van beleggers: hogere huren’

Het draait steeds meer om geld in onze stad..

Om de uitverkoop van Amsterdam én de helden die er wat aan doen in kaart te brengen, hebben we een plattegrond gemaakt met de steeds duurdere (studenten)appartementen, grote megahotels maar ook de heldhaftige kleine ondernemers en anderen die het grote geld weerstaan.

Ongoing project!

Deze kaart is een begin en we vullen ‘m constant aan met gebeurtenissen waar ’t streven naar rendement ’t wint van de Amsterdammer en de verhalen van mensen die dat juist tegen proberen te gaan. We beginnen nog maar net… dus heb je een idee hoe we dit nog beter in beeld kunnen brengen? Heb je voorbeelden die zeker op deze kaart moeten? Laat het ons weten! In reactie op deze post of via de mail kan ook: pvda@amsterdam.nl.

#SALE020

Geef een reactie

* = verplicht, e-mailadres wordt niet gepubliceerd.