Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Meedoen aan de campagne voor de 2018 gemeenteraadsverkiezingen? Kijk hier wat er allemaal mogelijk is! 

Op deze pagina bundelen we alle informatie over de mogelijkheden voor leden van PvdA Amsterdam om actief te zijn in de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen voor 2018.

Over de voorbereidingen heeft de algemene ledenvergadering van PvdA Amsterdam in maart 2016 deze besluitnotitie vastgesteld.

Campagne voeren

Wil je aan de slag om campagne te voeren? Je bent van harte welkom! Je kunt terecht bij je eigen afdeling in jouw stadsdeel of neem contact op met Amel: amel.namane@bestuurpvdaamsterdam.nl.

Koersdocument 

In april 2017 stellen de leden van PvdA Amsterdam een Koersdocument vast. Meer weten of wil je meedenken- en schrijven? Ahmed vertelt je er graag over: ahmed.ali@bestuurpvdaamsterdam.nl

Lijsttrekkersverkiezing

PvdA Amsterdam organiseert een lijsttrekkersverkiezing voor de zomer van 2017. Meer informatie daarover vind je op deze pagina.

Matchmakers

Bij PvdA Amsterdam kun je jezelf ontwikkelen. Met de Matchmakers kunnen leden die hun talent willen ontplooien en actief willen werken aan hun ontwikkeling, gekoppeld worden aan coaches met ervaring in de partij en de vereniging. Kijk op deze pagina voor alle info.

Kandidaatstelling gemeenteraad

In de ledenvergadering van april 2017 wordt de procedure vastgesteld om je kandidaat te stellen als gemeenteraadslid.

Verkiezingsprogramma

In november 2017 stellen we het verkiezingsprogramma vast. Tijdens de ledenvergadering van april wordt toegelicht hoe dit document tot stand komt en welke bijdrage je kan leveren.